Μαυροσκολίδου Μαρία - therman.gr

Θέρμανση-Ψύξη-Κλιματισμός-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Το κατάστημα "ΘΕΡΜΑΝΣΗ" της Μαρίας Χρήστου Μαυροσκολίδη είναι μια σύγχρονη εμπορική και τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στον τομέα της θέρμανσης και κλιματισμού , την εξοικονόμηση ενέργειας από εναλλακτικές πηγές, φιλικές στο περιβάλλον από το 1985. Ως τεχνική εταιρία αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση ενδοδαπέδιων συστημάτων θέρμανσης της εταιρίας MULTIBETON HELLAS, MULTIPLEX και INTERPLAST καθώς και εγκαταστάσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Η εταιρία "ΘΕΡΜΑΝΣΗ" και τα έμπειρα συνεργεία της έχουν εγκαταστήσει στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη πάνω από 180 θερμάνσεις δαπέδων της MULTIBETON HELLAS από το 1988 με άριστα λειτουργικά αποτελέσματα στην οικονομία και στη σωστή ομοιόμορφη θέρμανση. Η 27χρονη εμπειρία της «ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ» στη θέρμανση δαπέδου, διασυνδεδεμένη με εναλλακτικές πηγές ενέργειας (αντλία θερμότητας, γεωθερμία, ηλιακή ενέργεια), το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η διαρκής επιμόρφωση των μηχανολόγων μηχανικών της εταιρίας στην πρόοδο και εξέλιξη της τεχνολογίας στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας καθώς και η ασυναγώνιστη ποιότητα των υλικών, συνδυασμένη με τις καλύτερες τιμές,  αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότερη και σωστή κατασκευή της κάθε εγκατάστασης.

Η "ΘΕΡΜΑΝΣΗ" της Μ. Μαυροσκολίδου είναι σήμερα άρρηκτα συνδεδεμένη με την αξιοπιστία και ποιότητα στα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. Με βασική φιλοσοφία τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την εξυπηρέτηση των πελατών προσφέρει με ευθύνη και συνέπεια ένα ολοκληρωμένο πακέτο θέρμανσης παρέχοντας σε όλα τα προϊόντα της πλήρη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Άλλωστε περισσότερες από 180 εγκατεστημένες εφαρμογές θέρμανσης δαπέδου MULTIBETON, το πλήθος των λεβητοστάσιων VIESSMANN, οι εγκατεστημένες αντλίες θερμότητας και τα εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά που λειτουργούν άψογα, όπως και η αυξανόμενη ζήτηση βεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που έχει ο καταναλωτής για τα προϊόντα της εταιρίας και στον τομέα της κλασικής θέρμανσης αλλά και στις νέες τάσεις της εποχής για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος με εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Toshiba viessmann kiturami ferroli astra cola viadrus atlantic mitsubishi fujitsu midea nordstar mbz thermostahl calpak opop interplast dimplex euroenergy carrier gree